Krisztambul / Kristanbul

2014.06.30. 14:18

A mai az utolsó napom - most - Isztambulban. Örökre szívembe zártam ezt a várost, a török embereket és Törökországot. Meg persze az itteni egyetemi életet is. Szóval jövök még és írok, ha lesz miről. Mondjuk novemberben legközelebb. Köszönöm, hogy olvastatok és azt is, hogy megtiszteltetek a fídbekkel is. A webnaplót már ezért is megérte vezetni, no meg a számos új ismerős miatt, akikkel így bukkantunk egymásra.

Viszlát KR-Isztambul!

Today is my last day - for now - in Istanbul. I took the city, the Turkish people and Turkey to my heart - forever. And of course the university stuff, too. Well, I will come again and I will post, if I have something to say. For example in November next time. Thank you for reading, khm, sorry, for looking the pictures and guessing what the google.translate has provided you alleging it is my text... ;-) Thank you for your feedback as well.

Bye KR-Istanbul!

kristanbul.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztambul.blog.hu/api/trackback/id/tr776293999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása