Az "itt minden van" kijelentés már többször is elhagyta a számat, nyilván, egy ekkora (nyitott) világváros a fogyasztás terén is hozza a formáját, a legkülönbözőbb igények kielégítésével a kereskedelemben bizonyosan milliók CAM00544.jpgfoglalkoznak. Ez a bejegyzés azért született, mert, bár a számunkra már megszokott plázás, árkádos, hipermarketes és piacos kereskedelem is éppúgy jelen van itt, a kisboltos kereskedelem ereje és különlegessége nagyon megtetszett. Az utcai pultokról is majd jegyzek egyszer, ha mindegyik, ezt-még-szeretném-megmutatni fotó elkészül. 

Szóval, itt a hasonló portékát áruló boltok nem idegenkednek egymás szomszédságától: ha esküvői ruha, akkor van vagy 20 egymás után, ha hangszer, akkor is legalább öt, ha pedig csillár, akkor esetleg az utca mindkét oldalán kilométer hosszan. 

Árulnak itt és így

játékot

toys.jpg

vállfát

CAM00454.jpg

mérleget

merleg.jpg

próbababafejet

CAM00455.jpg

"támad az oszmán giccs"-rozettákat

CAM00541.jpg

és piócákat. Vajon vissza lehet őket vinni, ha már eleget szívtak?

CAM00584.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztambul.blog.hu/api/trackback/id/tr116044281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása