CAM00549.jpg

A boltban vásárolni maga a luxuria. Ugyan vásárlóként "látom előre magatartásom lehetséges következményeit, így különösen azt, hogy ilyen ultragiccs+hype / kőegyszerű+hype köcsögök és findzsák lakásomban történő elhelyezésével vendégeim heveny hányingert, esetleg retinakiégést fognak elszenvedni, de könnyelműen bizakodok e borzasztó következmények elmaradásában. Könnyelműségem reális alapja az lehet, hogy vendégeim esetleg edzettek ízléstelenségem, bocsánat, ízlésem vonatkozásában, mivel eddig nem mutattak ilyen tüneteket, sőt, visszatértek hívásomra. Aztán persze ex post facto kiderül majd, hogy e bizakodásom éppen ezen holmik kapcsán alaptalan volt." 

Ez persze csak egy elvi variációként jutott már először az eszembe, amikor a kirakatot megláttam, különösen, mivel meg voltam róla győződve, hogy ebben a boltban ilyen cuccokat senki nem vásárol... De aztán...

CAM00749.jpg

Szóval vannak itt váratlan dolgok. :-)

Viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy a tálalókészleteik és tányérszettjeik tényleg szépek, de ezt már csak akkor vettem észre, amikor kicsit rájukszörföltem. persze akkor már mindegy volt, a bejegyzés kikívánkozott. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://sztambul.blog.hu/api/trackback/id/tr796153860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása